La conductora que va atropellar la matinda d'ahir a Sabadell (Vallès Occidental) dues persones -una de les quals va morir-, i després va fugir, es va entregar finalment a primera hora de la tarda d'ahir als Mossos d'Esquadra. Fonts del Cos van explicar que l'autora del doble atropellament, que té 22 anys i és veïna de Sabadell, es va presentar amb el seu pare a la comissaria dels Mossos a Sabadell a les 15:15 hores. En tractar-se d'un incident de trànsit, els Mossos van derivar el cas a la policia local de Sabadell, a les dependències de la qual la jove va quedar detinguda.

Fonts de la policia local de Sabadell van assegurar que la conductora està acusada d'homicidi imprudent i de negació del deure d'auxili. L'atropellament es va produir sobre les cinc de la matinada al passatge Serra d'en Galliners de la ciutat vallesana, en un tram on la velocitat està limitada a 50 quilòmetres per hora, quan el conductor d'una furgoneta es va quedar sense gasolina i va veure's obligat a trucar a una grua perquè l'assistís.

Causes per determinar

Per causes que encara es desconeixen, la jove, que conduïa un Volkswagen Golf de color blanc, va envestir de mort el conductor de la furgoneta, un veí de 38 anys de Sabadell, i el tècnic de la grua, de 41, i després va fugir. Com a conseqüència de l'accident, l'home de 38 anys va morir, mentre que l'altre va resultar ferit, encara que està ingressat a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell i no es tem per la seva vida.

D'altra banda, un altre home va perdre la vida, també la matinada d'ahir, a la carretera N-II, a l'altura de Premià de Mar (Maresme), en sortir de la via el vehicle que conduïa. El Servei Català de Trànsit (SCT) va informar ahir que l'accident es va produir poc abans de les 03.45 hores, al quilòmetre 638 de la N-II i en circumstàncies que s'estan investigant. A conseqüència del sinistre va morir el conductor del vehicle, A.D.F., un ciutadà espanyol de 39 anys. Cinc patrulles dels Mossos d'Esquadra, dues dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) es van desplaçar fins al lloc de l'accident, que va mantenir la carretera tallada dues hores.