La jove de 22 anys que dissabte va atropellar dues persones a Sabadell, una de les quals va morir, va quedar ahir en llibertat provisional amb càrrecs després de declarar davant el jutjat d'instrucció número 5 de Sabadell, la titular del qual li va retirar el carnet de conduir, així com el passaport.

Fonts judicials van informar que la jutgessa va acordar la seva llibertat provisional encara que amb l'obligació de comparèixer cada 15 dies i la prohibició d'abandonar el país. El seu vehicle també va quedar immobilitzat i té prohibit conduir qualsevol tipus de vehicle de motor.

A falta de qualificar els fets judicialment, la policia local de Sabadell l'acusa d'homicidi imprudent i d'omissió del deure d'auxili. Segons el mateix cos, la conductora va fugir després de l'atropellament, encara que hores més tard es va lliurar als Mossos d'Esquadra.

Els fets van succeir cap a les cinc de la matinada de dissabte al passatge Serra d'en Galliners de Sabadell. Per causes que encara es desconeixen, la jove va atropellar el conductor d'una furgoneta averiada, un home de 38 anys que va morir, i el tècnic de la grua que havia anat a assistir-lo, de 41, i després no va detenir el seu vehicle.