El conductor d´un camió que cobria la ruta entre Turquia i Lliça d´Amunt ha trobat aquest dimecres a primera hora deu immigrants amagats entre la càrrega del seu vehicle a l´aparcament de les instal·lacions de l'empresa Mango. Segons han informat els Mossos d´Esquadra, els fets s´han produït poc abans de les set del matí quan el conductor ha sentit un soroll en aparcar el camió a l'exterior de l´empresa tèxtil, situada al polígon de la localitat i ha descobert les deu persones, de qui es desconeix la nacionalitat. Tots ells -sis adults i quatre menors- han estat traslladats en un hospital pròxim per passar una revisió mèdica i es troben en bon estat, segons el Sistema d´Emergències Mèdiques.

En arribar a l´aparcament, el conductor del camió ha avisat el vigilant de seguretat del polígon sobre la presència de les deu persones entre la càrrega del seu vehicle i han donat l'alerta als Mossos d´Esquadra, que han iniciat una investigació.

Els deu immigrants han estat traslladats a l´Hospital de Granollers en bon estat, tot i que un d´ells presentava un quadre de vòmits. Per part del SEM, s´hi han desplaçat dues ambulàncies i un vehicle d´intervenció ràpida.