La jove Martina Alemany Casas, l'adolescent de 16 anys desapareguda aquest dilluns al barri de l'Eixample de Barcelona ha estat trobada sana i estàlvia a la localitat basca de Sant Sebastià, segons ha trascendit aquest dimarts al vespre. Segons diversos mitjans, la noia ha sigut identificada per una dona que ha avisat l'Ertzaintza després d'haver-la vist en un centre comercial de la localitat.

Aquest dimarts al matí, la mare de l'adolescent havia desvetllat que l'adolescent va deixar una carta dient que marxava voluntàriament. Segons ha explicat en declaracions a TV3, ha trobat una nota a la bústia de casa seva on la noia escriu: "Us estimo. Estigueu tranquils, estaré bé. No m'han raptat, simplement he marxat. No us vull causar més problemes. Gràcies per haver-me aguantat tant temps".

La menor, que sofria anorèxia i havia d'ingressar de nou en un centre hospitalari en uns dies, va desaparèixer dilluns després de sortir de casa per anar al col·legi.

Els seus familiars havien difós la imatge de la noia per les xarxes socials i han demanat ajuda als ciutadans per trobar-la a través de l´etiqueta #martinaalemanycasas.