Els Mossos d'Esquadra han evacuat aquest migdia centenars de persones de l'edifici del World Trade Center (WTC) de Barcelona, que ha acordonat durant prop d'hora i mitja, arran d'una amenaça de bomba que ha resultat ser falsa.

Segons ha informat la policia catalana, els Mossos d'Esquadra han activat cap a les 14.30 hores el seu pla d'emergències, després que la Policia Portuària els hagi avisat d'una trucada que alertava de la instal·lació d'un artefacte explosiu en una de les plantes del WTC.

Com preveu el pla d'emergències, els agents han procedit a desallotjar els centenars de persones que a aquesta hora eren a l'interior del complex empresarial d'edificis, integrat per uns 130.000 metres quadrats que alberguen oficines de diferents firmes, sales de congressos, comerços, restaurants i un hotel de cinc estrelles.

Agents dels TEDAX dels Mossos d'Esquadra experts en explosius i de la unitat canina de la policia catalana han estat rastrejant durant més de dues hores els quatre edificis que integren el complex empresarial fins a descartar que hi hagués algun tipus d'artefacte en el World Trade Center.

A les 16.00 hores, la policia catalana ha donat per falsa l'amenaça de bomba i ha permès que tornessin al complex desallotjat els treballadors de les oficines evacuades i els hostes de l'hotel.