Els Bombers de la Generalitat han atès 433 avisos pel temporal de pluja i neu, la majoria a l'àrea metropolitana de Barcelona. A Viladecavalls un cotxe ha caigut en un esvoranc al carrer del Ferrocarril, al costat de la via del tren. Els fets han passat a les 11 del matí i els dos ocupants del vehicle n'han sortit il·lesos. Hi ha treballat cinc dotacions i s'ha demanat a Adif el tall de la circulació de trens. A Maials, al Segrià, a tres quarts de vuit del matí ha cedit part de la muralla antiga i ha afectat una casa del costat. De manera preventiva els Bombers han evacuat tres cases ja que el terreny està molt inestable.

Entre les vuit del vespre de divendres i les 12 del migdia d'aquest dissabte els Bombers han hagut d'atendre 433 avisos relacionats amb el temporal que aquesta nit i matinada ha escombrat Catalunya des del litoral cap a l'interior. La majoria dels serveis han estat per casos d'inundacions i neteja de vies. A l'àmbit metropolità sud s'han rebut 151 avisos, al Metropolità nord 129; a la zona centre 54; a Lleida 47; a Tarragona 33 i a Girona 19.

Els casos més greus s'han produït a Viladecavalls (Vallès Occidental) i a Maials (Segrià). També s'han hagut de mobilitzar a Aitona, on a mig matí un mur ha caigut damunt d'un cotxe.

Divendres a la nit també van rebre avisos relacionats amb l'impacte de llamps. A les deu a Granollers un llamp va caure sobre un habitatge del carrer Torreta i va cremar el comptador del gas. El propietari de l'habitatge va poder apagar el foc en aquest cas. A la Pobla de Claramunt (Anoia), a un quart d'onze de la nit un altre llamp va caure sobre un habitatge del carrer Barcelona i va trencar el comptador del llum. En aquest cas una noia de 17 anys va resultar ferida lleu quan va rebre una sotragada al braç a causa de l'impacte.