La policia de Suècia busca un home en relació amb l´atac d´Estocolm d´aquest divendres en què haurien mort almenys dues persones. Els agents han difós la imatge d´un home amb una samarreta blanca i una dessuadora amb caputxa verda i han demanat als ciutadans que si el veuen contactin les autoritats urgentment. Un home ha robat un camió i ha atropellat la multitud en una zona comercial de la capital sueca fins que ha impactat contra la botiga Ahlens. La policia ha admès que no ha fet cap detenció. Els agents estan en contacte amb el conductor habitual del vehicle robat.

El primer ministre suec, Stefan Lofven, ha dit que tot apunta que el país ha estat víctima d´un "atemptat terrorista". En una roda de premsa a Estocolm, el cap de la policia, Dan Eliasson, ha evitat confirmar la xifra exacta de víctimes mortals i ferits a l´espera de comptar amb dades oficials, tot i que el primer ministre ja havia anunciat que almenys dues persones han perdut la vida. Algunes informacions a la premsa sueca i internacional apunten a tres víctimes mortals.

La policia ha admès que no tenia informació que apuntés a un atemptat, tot i que l'atac no ha estat una "sorpresa" tenint en compte els incidents similars que han patit ciutats com Londres o Berlín. La seguretat a Estocolm s'ha incrementat notablement i el transport públic està totalment aturat.