Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous el conductor d'una furgoneta que va circular per la C-32 de Sitges a Castelldefels en sentit contrari, segons va informar la policia autonòmica.

El conductor no va fer cas dels avisos dels altres conductors i va prosseguir la seva marxa durant 11 quilòmetres fins que els Mossos de trànsit i la policia local de Castelldefels van aconseguir detenir-lo.

El centre de control d'autopistes va alertar a la matinada del passat dia 13 de la conducció temerària d'aquest home, de nacionalitat holandesa i de 72 anys, que va posar en greu perill la resta d'usuaris de la via, per la qual cosa va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte de conducció temerària.

Els fets van passar quan el conductor, en arribar al peatge de la C-32 a Vallcarca (Sitges), va intentar fer una maniobra per canviar de sentit en el carril de manteniment i, en no poder fer-ho, va començar a circular en sentit contrari per la C-32 en direcció a Castelldefels.

Durant el trajecte, diversos conductors el van alertar amb ràfegues de llum i tocant el clàxon, mentre el centre de control d'autopistes va veure el que passava a través de les càmeres de seguretat i van alertar la policia.

Diversos conductors van haver d'esquivar la furgoneta bruscament per evitar una col·lisió, fins que, finalment, va ser detinguda, el vehicle va quedar immobilitzat i l'home, que no té residència legal a Espanya, va ser detingut.