Un dels nou detinguts en l'operació de dimarts a Barcelona contra el terrorisme gihadista va ser identificat al setembre de l'any passat a la sala Apolo de Barcelona en un concert d'Eagles of Death Metal, la banda que va actuar a la sala Bataclan de París durant els atemptats del 13 de novembre de 2015.

Segons va informar ahir el diari La Vanguardia i van confirmar a Efe fonts pròximes al cas, el jove, que va ser arrestat ahir, havia estat prèviament identificat el 10 de setembre del 2016 en un control policial a la sala Apolo de Barcelona, on la banda americana oferia un concert, catalogat d'alta seguretat pels serveis antiterroristes dels Mossos d'Esquadra.

Durant el concert, els Mossos van efectuar diverses identificacions, una d'elles d'un dels nou homes que va ser arrestat ahir pels Mossos d'Esquadra en la seva operació antiterrorista, dirigida per l'Audiència Nacional i en col·laboració amb la policia federal belga i la Policia Nacional. L'home va assistir al concert al costat d'un amic que també va ser identificat, encara que en el seu cas no figura entre els arrestats en l'operació d'ahir.