Els Mossos d´Esquadra han confirmat a l´ACN que una menor ha estat ingressada a la unitat psiquiàtrica d´un centre hospitalari per participar en un joc que incita al suïcidi, segons ha avançat la SER. La informació d´aquest mitjà indica que es tracta d´una jove de 15 anys, extrem que la policia no ha confirmat. Si ha explicat que l´institut en el qual la noia cursa estudis també està al cas de la situació. Segons sembla, la jove participava en un joc conegut com a ´Balena blava´. Aquesta pràctica incita els participants a superar 50 reptes. L´últim d´aquests reptes és treure´s la vida.

Segons explica la SER, la noia va fer el primer dels 50 reptes a principis d´abril, i n´havia de fer un cada dia fins arribar a l´últim abans de l´estiu, quan s´havia de suïcidar. Una d´aquestes proves consistia a automutilar-se al braç.

Pel que sembla, la noia va contactar amb una persona a través d´una xarxa social que la va posar en la pista d´aquest joc. La SER també especifica que aquesta persona monitoritzava el procés, i que advertia a la jove que un cop començat el joc, ja no el podia abandonar.

Finalment persones de l´entorn de la jove es van assabentar de la situació en què estava immersa i aquests van contactar amb especialistes. Aquests van acordar l´ingrés de la menor en un centre hospitalari.