Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'una persona el cadàver de la qual va ser trobat al maleter d'un cotxe calcinat al terme municipal de Castellet i la Gornal. Segons va informar la policia catalana, els Mossos van trobar cap a les 18:00 hores d'ahir el cadàver, després de rebre l'avís d'un ciutadà que havia vist un cotxe calcinat en una pista forestal de Castellet i la Gornal, pròxima al pantà de Foix.

La policia catalana està analitzant les circumstàncies de la mort de la víctima, que segons els primers indicis hauria estat violenta, i intenta descobrir-ne la identitat, que de moment es desconeix.

Agents de l'àrea criminal de la Regió Metropolitana Sud van assumir la investigació de l'homicidi i van recollir proves de l'escena del crim per determinar de quina forma va morir la víctima i si va ser introduïda al maleter del vehicle quan ja havia estat assassinada.

De moment, els indicis de què disposen els investigadors desvinculen aquesta mort dels sis homicidis ocorreguts l'últim any a Barcelona i a la seva àrea metropolitana i que la policia relaciona amb una guerra entre dos clans rivals dedicats al tràfic de drogues.

L'últim episodi de venjança relacionat amb aquesta guerra entre bandes va passar el passat 28 d'abril, quan dos joves de vint anys de nacionalitat dominicana van morir tirotejats al Prat de Llobregat.