Els Mossos d'Esquadra estan revisant tots els casos que afecten els dos agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona empresonats per matar un company, en un suposat triangle amorós, com el que van obrir per la mort d'un «manter» que va caure per una zona escarpada a l'agost del 2014.

Segons van informar a Efe fonts pròximes al cas, la policia catalana està revisant els expedients d'investigació en els quals apareixen els dos agents, la Rosa i l'Alberto, que des de dimarts són a la presó preventiva acusats de matar un altre urbà, el cadàver de la qual va ser localitzat el passat 4 carbonitzat al maleter del seu vehicle.

L'agent detinguda, que era parella sentimental de la víctima, segueix des d'ahir ingressada a la presó de Wad Ras de Barcelona i el seu suposat amant, també urbà, a la de Quatre Camins, a Sant Esteve Sesrovires, tots dos en un mòdul especial, a causa de la seva condició de policies, per ordre de la titular del jutjat d'instrucció número 8 de Vilanova i la Geltrú.

Segons les fonts consultades per Efe, una de les principals hipòtesis que estudien els investigadors és que el crim es va produir quan la víctima, de nom Pedro, va descobrir que la seva parella, amb qui residia a Vilanova i la Geltrú des de l'estiu passat, havia reprès d'amagat una relació sentimental amb Alberto, amb qui havia estat unida en el passat. Els investigadors sospiten que l'agent mort, després de descobrir que la seva parella l'enganyava amb l'Alberto, va amenaçar de revelar informació sobre un procés en el qual els arrestats havien estat investigats.