Els Mossos d'Esquadra investiguen les circumstàncies de la mort d'un home i una dona els cadàvers dels quals van ser trobats cremats a l'interior d'un vehicle als afores del municipi de la Llagosta (Vallès Oriental).

Segons van informar fonts policials, els cadàvers van ser trobats dissabte al vespre a l'interior d'un cotxe en un descampat situat a uns dos quilòmetres del nucli urbà de la Llagosta. Els cossos, que ja van ser identificats, són d'un home i una dona d'uns 40 anys i que residien al mateix municipi.

Els Mossos d'Esquadra estan en espera dels resultats de l'autòpsia dels cossos per descobrir la causa de les morts. De moment mantenen obertes totes les hipòtesis relacionades amb el cas, ja que no se sap com van morir.

Agents de la policia catalana van trobar dissabte els cossos de les víctimes a l'interior del vehicle i van alertar de manera immediata de la troballa el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), encara que ja no va caldre la intervenció del personal sanitari perquè es va comprovar que totes dues estaven sense vida.

L'àrea d'Homicidis dels Mossos d'Esquadra s'ha fet càrrec de la investigació del cas, mentre que el jutge que dirigeix les indagacions ha decretat el secret de sumari.

Recollida d'indicis

Agents de la policia científica segueixen recollint indicis de l'interior del vehicle on van ser trobats els cadàvers per intentar descobrir les causes de la mort, així com a l'entorn on es va trobar el cotxe, en una zona pròxima al riu Besòs al seu pas per la Llagosta.