El Cercle d'Economia insta Puigdemont a portar el 'problema català' al Congrés

Demana diàleg al president de la Generalitat i aposta per dotar de contingut polític la via de l'encaix de Catalunya amb Espanya

25.05.2017 | 17:32
El Cercle d'Economia insta Puigdemont a portar el 'problema català' al Congrés

El president del Cercle d'Economia, Juan José Brugera, ha manifestat davant el president Carles Puigdemont en l'acte d'inauguració de la XXXIII Reunió Cercle d'Economia, que la ''incipient recuperació de l'economia es podria ''truncar'' per la política. Brugera ha demanat a Puigdemont que ''s'acomodi al marc legal'' i dediqui el màxim esforç per canalitzar el conflicte entre Catalunya i Espanya per la ''via de la negociació i la transacció''.

El president ha dit que aquesta predisposició també li demanarà al president Mariano Rajoy en la jornada de cloenda de la Reunió del Cercle el dissabte pròxim. Brugera, ''sense qüestionar la negativa anunciada d'anar el Congrés'', ha demanat a Puigdemont que vagi al Congrés dels Diputats per més enllà de ''referèndum si o no'' obri noves vies de diàleg per ''explorar'' solucions per aquest encaix dins del marc parlamentari, on ''hi ha la sobirania'' espanyola.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema