De Cospedal: «Aquest cop el Govern farà el que calgui per impedir el referèndum»

26.05.2017 | 11:19

La ministra de Defensa i secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, va assegurar que el seu govern farà «tot el que calgui fer» per impedir el referèndum a Catalunya, sense descartar cap tipus d´actuació. A més, va advertir que aquells que col·laborin amb la seva organització, ja sigui «fabricant les urnes, posant-les o deixant el local» perquè s´hi instal·lin patiran repercussions legals. Segons la ministra de Defensa, el seu govern està decidit a plantar cara a «l´amenaça i el xantatge» i actuarà «amb intel·ligència i sobretot determinació».

«L´Estat té tots els instruments a seu abast i el govern els haurà d´utilitzar per impedir que això es pugui realitzar, perquè és un pur assalt al nostre model constitucional i a les lleis que ens regeixen a tots», i per tant el govern «té la possibilitat d´utilitzar tots els instruments».

Segons De Cospedal, els intents de xantatge «no es poden acceptar mai», i el seu govern «no ho farà». «Estem disposats a impedir que es puguin arribar a posar aquestes urnes», i «ja se sap i s´està comprovant que els que col·laborin en aquesta actuació tindran conseqüències i responsabilitats penals», perquè «tothom ha de complir la llei», i «el que col·labori fent la urna, o posant-la, o deixant el local, tindrà les seves conseqüències com és lògic i normal».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema