El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha utilitzat avui l'exemple de "tenacitat" dels empresaris catalans per defensar que "posar-se límits és resignar-se, que és la primera baula de la rendició".

Puigdemont, que ha assistit a la inauguració de l'ampliació de la fàbrica Liquats Vegetals, ha puntualitzat sobre aquesta afirmació que "val per a les empreses", però que també "val per als països i les societats".

El president català ha evitat en el seu discurs referir-se específicament a l'encreuament de missives mantingut amb el Govern d'Espanya pel procés sobiranista i ha fet en tot moment referències al món empresarial, encara que amb aquesta concessió que aquesta opinió és extensiva a altres àmbits com el polític.

Carles Puigdemont ha ironitzat sobre l'esperit que va portar al fundador de Liquats Vegetals a apostar per productes com la llet de soja i s'ha referit a un caràcter que fa que, a Catalunya, quan algú es proposa alguna cosa no deixi "d'intentar-ho fins a aconseguir-ho".

Puigdemont ha recordat que ahir va visitar una fundació liderada per una jove amb síndrome de down i ha advocat pel seu eslògan de "no et posis límits, pregunta't fins on vols arribar".

El mateix dia en el qual Empresaris de Catalunya l'ha instat a que governi "dins del marc de la Llei", el president de la Generalitat ha aprofitat aquesta visita a Liquats Vegetals per defensar a l'empresariat català i el seu esperit emprenedor.