El judici del «cas Palau» va arribant a la seva fi després de més de tres mesos de sessions no consecutives. En la penúltima jornada, celebrada ahir, van acabar de presentar els seus informes finals els advocats dels últims acusats que quedaven per fer-ho els que han tingut menys protagonisme durant el llarg procés judicial. Així, per a divendres de la setmana que ve està previst que acabi el judici amb la presentació dels últims informes finals corresponents als responsables civils subsidiaris i a títol lucratiu, com CDC, les esposes de Millet i Montull o les seves esposes. A continuació tots els acusats tindran dret a l'últim torn de paraula, i el judici quedarà vist per a sentència.

En la sessió d'ahir van informar els advocats dels empresaris Juan Manuel Parra i Vicente Muñoz, i dels assessors legals i fiscals Raimon Bergós, Santiago Llopart i Edmundo Quintana. Tots van coincidir en demanar l'absolució o penes molt rebaixades degut a les nombroses circumstàncies atenuants, sobretot les dilacions indegudes.

L'advocat de Parra, que va admetre haver cobrat del Palau factures dirigides inicialment a CDC, vademanar que es tingui en compte la seva confessió, la reparació del dany, ja que ha retornat els 824.000 euros cobrats del Palau, i l'estat de necessitat de la seva empresa en el moment dels fets, ja que CDC no li pagava els treballs audiovisuals fets per a la campanya electoral del 2004.