La diputada nacional del PP per València Elena Bastidas va anunciar ahir la creació al Congrés d'un grup de treball de «diputats pel corredor» per a «donar suport amb una sola veu una infraestructura estratègica per al futur d'Espanya».

Bastidas va informar en un comunicat que mantindran una reunió de treball amb el ministre de Foment, Íñigo de la Serna, per conèixer l'estat de les obres del corredor mediterrani i fer «un seguiment de l'execució dels diferents trams en cada una de les nostres províncies». «El corredor era una» entelèquia en els governs del PSOE i amb el Govern del PP s'està «convertint en una realitat tangible», va subratllar la diputada popular, que va afegir que faran «front comú amb la societat civil».

Segons Bastidas, «mentre el Consell encara deu 100 milions en carreteres i col·legis, el Govern inverteix 505.620.000 a Foment, un 31% que 2016 i un 35,65% més que la mitjana nacional». Segons Bastidas, està integrat pel parlamentari de Múrcia Teodoro García; de Tarragona, Jordi Roca; a més de per Miguel Barrachina, diputat per Castelló i portaveu de la Comissió de Foment; Elena Bastidas, per València; i Jordi Albaladejo, per Alacant.