L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès va obrir una investigació interna a un agent de la Policia Local que va reduir i va tirar a terra un home gran enmig del carrer que havia ignorat el seu avís per aparcar en una zona de càrrega i descàrrega. La tinenta d'alcalde de Seguretat Ciutadana de Sant Cugat, Cristina Paraira, va sortir ahir al pas de la polèmica suscitada pel vídeo de l'incident reclamant rigor i afirmant que l'agent té un historial «impecable».

Els fets van passar davant del Mercat de Torreblanca, el passat 26 de juny quan, segons fonts municipals, l'home va aparcar en una zona de càrrega i descàrrega durant uns minuts, obviant l'avís de l'agent, que li havia advertit que no podia aparcar allà.

Quan l'home va tornar al cotxe, l'agent l'esperava i li va posar una multa per infracció de trànsit, moment en el qual, segons el consistori, l'home es va mostrar «poc respectuós» amb el policia i va intentar anar-se'n.

L'incident va durar uns 15 minuts i, al final, l'agent va demanar reforços i va reduir tirant a terra la persona gran, davant la mirada de la gent que passejava en aquell moment per la zona, moment que va ser gravat per un videoaficionat.