Diumenge negre ahir a les carreteres catalanes, amb un balanç de tres víctimes mortals. El primer sinistre es va produir per un xoc frontal entre un cotxe i un microbús sense passatgers a la C-14 a Alcover (Alt Camp). També s'hi va veure implicada una furgoneta. Van morir el conductor i un ocupant del cotxe, mentre que un tercer viatger i el conductor del microbús van ser traslladats en estat greu a l'Hospital Joan XXIII. Les víctimes mortals són un home de 40 anys veí del País Basc i un menor de 14. El xofer de la furgoneta va resultar ferit lleu.

L'avís del sinistre es va rebre a quarts de vuit del matí al quilòmetre 21,8 de la C-14, d'Alcover a la Riba. Es van activar vuit patrulles dels Mossos, sis dels Bombers i tres ambulàncies. A causa de l'accident, del qual es desconeixen les causes, es van produir desviaments en el trànsit.

Un altre motorista mort

Ahir també es va produir un altre accident en què va morir un motorista de 27 anys en un xoc amb un turisme a l'N-II al Masnou (Maresme). El sinistre va tenir lloc la matinada de dissabte a diumenge. L'avís es va rebre quan passaven 23 minuts de la mitjanit entre Montgat i el Masnou. En aquest cas, es va produir una col·lisió posterior entre la motocicleta i un turisme i com a conseqüència de la topada va morir el motorista, que era veí del Masnou.

Es van activar sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, una dotació dels Bombers i dues ambulàncies del SEM. La carretera va estar tallada al trànsit. Amb aquesta última mort, ja són 29 els motoristes que han perdut la vida aquest 2017 a les carreteres catalanes, 14 més que l'any passat per les mateixes dates.