Tres persones van morir dilluns a la matinada en un xoc entre un turisme i un camió a l'AP-7 a Sant Celoni. Segons el SEM, les víctimes són tres joves de 21, 25 i 26 anys. L'accident es va produïr poc abans de la una de la matinada a l'altura del quilòmetre 105 de l'autopista on, per causes que es desconeixen, es va produir un xoc per encalç entre un turisme i un camió. Les víctimes són els tres ocupants del turisme, un d'ells de nacionalitat turca i els altres dos de nacionalitat francesa, segons va indicar el Servei Català de Trànsit. Per la seva banda, el conductor del camió va resultar il·lès.

Arran de l'accident a l'AP-7 hi va haver restriccions a Sant Celoni en sentit sud fins poc després de dos quarts de set del matí, moment en que es va normalitzar la situació. Fins al lloc del sinistre s'hi van desplaçar sis patrulles dels Mossos d'Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat, que van haver d'efectuar tasques d'excarceració, i tres ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM). Dues persones més van morir aquest cap de setmana en accidents de trànsit: una de les víctimes era un motorista que va caure dissabte a l'autopista C-32, al seu pas per Arenys de Mar. L'altre mort era el conductor d'una furgoneta que es va accidentar ahir diumenge en la C-14, a Artesa de Segre (Noguera). 29 persones han mort en accidents de trànsit durant les primeres setmanes d'estiu, essent el doble de l'any passat, que va pujar fins a 14. 26 van morir el juliol i les tres restants al juny.

La directora del Servei Català de Trànsit Eugenia Doménech va alertar ahir que aquest mes està sent «dramàtic» i va demanar extremar la precaució.