La investigació dels Mossos d'Esquadra al voltant de les dues persones que van aparèixer calcinades a l'interior d'un cotxe el passat mes de maig al municipi de la Llagosta, ha determinat que es tracta d'un cas de violència masclista. Segons la policia, l'home va ser l'autor de l'incendi que va acabar amb la seva vida i la de la seva parella. Els fets es remunten al 21 de maig quan els Mossos van rebre un avís que indicava que s'havia localitzat un turisme calcinat en un descampat i que dins hi havia dos individus.

Diverses dotacions policials es van desplaçar fins al lloc dels fets. Els resultats de l'autòpsia practicada als cossos pocs dies després no van aportar cap dada concloent que pogués determinar què va passar abans que morissin. L'examen mèdic tampoc va trobar cap evidència de violència física ni restes toxicològiques.

Gairebé tres mesos després dels fets, la investigació de l'Àrea d'Investigació Criminal, ha permès determinar que aquest succés es correspon amb un crim de violència masclista.