La família del manter mort a Salou tornarà a protestar per reclamar justícia

08.08.2017 | 07:11

La família del manter senegalès, Mor Sylla, mort a Salou l'11 d'agost de 2015 en el marc d'una operació dels Mossos d'Esquadra contra el top manta, tornaran a fer una concentració pacífica, aquest proper divendres, per reclamar «justícia» i que es reobri el cas.

L'acte reivindicatiu s'ha convocat a la plaça de la Pau, i es farà entre les 10:00 i les 13:00 hores. Ibrahima Sylla, germà del manter mort, està treballant per aconseguir els visats perquè la dona de Mor i la seva filla de quatre anys, que viuen al Senegal amb la mare dels germans Sylla, puguin assistir-hi. Ibrahima Sylla va fer una crida a tota la comunitat senegalesa del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre a participar en la concentració, així com a tothom que vulgui donar suport a la família. «Hem patit una injustícia i ha arribat el moment de parlar clar», va avançar a l'ACN, Ibrahima Sylla.El germà del manter va assegurar que és el moment de «trencar el silenci» i continuar lluitant contra les autoritats judicials que van arxivar el procediment penal, una decisió avalada tant el jutjat d'instrucció com per l'Audiència de Tarragona.


Proves denegades

En l'acte reivindicatiu que ja es va fer l'any passat en el primer aniversari de la mort de Mor Sylla, la família ja va lamentar que l'autoritat judicial provincial denegués la pràctica de les proves que demanaven i la presentació d'un possible recurs.

Els familiars volien que les imatges gravades per les càmeres de seguretat del bloc d'habitatges on es van fer els registres s'incorporessin a la investigació i que es fes una reconstrucció dels fets. Ibrahima donarà més detalls el proper divendres dels passos que preveuen seguir.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema