Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous a Reus (Baix Camp) tres joves de nacionalitat romanesa per robar preservatius, vibradors, boles xineses i altres aparells d'estimulació sexual en un establiment de vending, per valor de més de 1.000 euros.

Segons van informar els Mossos, el passat 8 d'agost, quatre individus es van dirigir a un establiment de «vending» a Reus per robar material de tipus sexual d'una de les màquines expenedores. Inicialment van intentar sostreure els productes introduint el braç per l'obertura d'extracció d'articles, però en no aconseguir-ho van optar per accedir, escalant per la paret, a l'interior del magatzem de l'establiment.

Els lladres van robar material valorat en més de 1000 euros: més de 300 preservatius, 10 consoladors, 10 masturbadors, 12 unitats de boles xineses, a més de llaminadures i diners en efectiu.

Arran de la denúncia, els Mossos van iniciar una investigació per localitzar els lladres, tres dels quals -un de 17 anys i dos de 20- van ser detinguts el 10 d'agost a Reus.

Els detinguts, un d'ells amb tres antecedents per delictes contra el patrimoni, van passar aquell mateix dia a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Reus, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.