Unes 3.000 persones van participar dissabte a la nit a Blanes en l'homenatge que es va fer a les víctimes dels atemptats de Barcelona i Cambrils. Tots els participants van oferir flors i espelmes en el lloc d'on hauria sortit la Caminada Popular Nit de Sant Bonós, que es va suspendre en senyal de dol.

El passeig de Mar es va omplir a dos quarts d'onze de la nit, moment en el qual hauria començat la caminada i es va convertir en un gran espai de condol. L'homenatge estava encapçalat per una pancarta amb un crespó negre, que recordava: «En memòria de les víctimes dels últims atemptats».

Durant l'acte es va llegir un manifest elaborat pel mateix Ajuntament de Blanes, que rebutjava els atemptats i feia arribar tot el suport cap a les víctimes i els seus familiars i amics. A més, també van voler agrair la feina de tots els cossos d'emergències, seguretat, sanitaris i de prevenció. Després la seva lectura, es va interpretar amb violí i piano El Cant dels Ocells. Tot seguit van començar l'encesa de les espelmes i les ofrenes florals: la primera va ser de la comunitat musulmana, seguida per la de l'Ajuntament. Després s'hi van sumar altres entitats del municipi i particulars de totes les edats i nacionalitats.