Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Civil han entrat aquesta matinada a tres pisos més de Ripoll en el marc de la investigació pels atemptats de Barcelona i Cambrils. Una vintena d'agents, entre els quals hi havia policia científica, han registrat els habitatges situats al carrer Raval de Sant Pere número 13 que podrien estar relacionats amb la cèl·lula yihadista que es va gestar al municipi. Els efectius han precintat els immobles i també la porta d'accés des del pati exterior. Els escorcolls se sumen als que en les darreres hores s'han fet a les cases dels presumptes terroristes i de l'imam de Ripoll.

Nous registres en el marc de la investigació pels atacs terroristes de Barcelona i Cambrils d'aquest dijous. Una vintena d'agents de la Guàrdia Civil i dels Mossos, entre els quals hi havia policia científica, han entrat de matinada a l'edifici número 13 del carrer Raval de Sant Pere. Durant l'actuació, han escorcollat tres pisos, que han precintat juntament amb la porta del darrere que dona accés a un pati exterior.

Alguns veïns, que han preferit no identificar-se, han explicat a l'ACN que sospiten que alguns joves entraven al bloc per aquesta porta i que havien ocupat il·legalment els habitatges. Malgrat això, han assegurat que no relacionaven els nois amb els presumptes autors dels atemptats.

Els escorcolls s'afegeixen als que en les darreres hores la policia ha fet a les cases dels terroristes i també de l'imam de Ripoll, Abdelbaki Es Satty, a banda d'entrades a la mesquita que regentava el presumpte cervell de la trama fa uns mesos. Els agents buscaven informació relacionada amb l'activitat que Es Satty realitzava al centre.