L'Audiència Nacional segueix investigant Marta Ferrusola en relació als comptes d'Andorra. L'òrgan judicial ha reclamat informació sobre els vincles de la dona de l'expresident de la Generalitat, Jordi Pujol amb nous comptes a la Banca Privada d'Andorra amb l'objectiu d'esbrinar l'origen de nous moviments relacionats amb tres societats instrumentals de Panamà.

Segons va informar ahir El Conficencial, la jutgessa Carmen Lamela (que substitueix l'instructor del cas, José de la Mata, actualment de vacances) ha demanat a la Banca Privada d'Andorra que detalli les ordres en relació als comptes de les fundacions Doral, Donneran i Kamala, a més de dades sobre qualsevol dels altres comptes de la família Pujol-Ferrusola.

Cinc fundacions

Segons el rotatiu digital, la investigació sospita que els Pujol gestionaven un total de cinc fundacions a Panamà i Belice, i que les tres anteriors estaven controlades per un testaferro.

En aquest sentit, diversos informes de la UDEF vinculen aquestes tres fundacions amb moviments de diners efectuats per Marta, Mireia i Oleguer Pujol.