El pare del nen de tres anys de Rubí mort en l'atemptat de la Rambla de Barcelona dijous passat ha traslladat als Mossos d'Esquadra la seva felicitació: "Sou la millor policia del món".

Així ho ha informat en el seu compte de Facebook el sindicat de Mossos SAP, assenyalant que aquest dimarts a la tarda el pare es va dirigir a la comissaria de la localitat vallesana amb un "detall emotiu", un cotxe de joguina del cos català i una foto del seu fill.

Una patrulla uniformada ho va acompanyar a Barcelona i, segons el relat del sindicat, durant el trajecte es va dirigir a l'agent que anava amb ell amb el següent missatge: "A partir d'ara, teniu un àngel de la guarda més. Us protegirà quan ho necessiteu, com vosaltres heu fet amb tantísima gent aquests dies. Aquest àngel és el meu fill. Sou la millor policia del món".

El SAP ha remarcat que es tracta d'una afirmació que "no deixa indiferent" i ha justificat la seva divulgació per encoratjar a donar el millor de cadascun.

En l'escrit, publicat a les xarxes socials, ha precisat que d'aquí a uns mesos, setmanes o potser dies els Mossos no estaran tant d'actualitat, però "la petjada que han deixat ningú la hi podrà llevar".