Els Mossos d'Esquadra van detenir a Manresa un veí de la localitat d'Artés per la presumpta autoria de dos incendis al seu municipi de residència els dies 5 i 9 d'agost, encara que els agents no descarten la seva implicació en diversos incendis a la comarca del Bages el mes passat.

Segons van informar ahir els Mossos d'Esquadra, el presumpte piròman és un home de 39 anys i nacionalitat espanyola que va ser detingut dijous al migdia a Manresa després d'una investigació en col·laboració amb els Agents Rurals de la regió que el vincula amb dos focs intencionats a Artés, lloc on resideix, durant aquest últim mes.

Els agents van dir que «tot apunta» que aquest home estaria relacionat a més amb diversos incendis que s'han declarat a la mateixa comarca del Bages durant el mes d'agost, incloent els tres que van succeir a Navarcles els dies 18, 22 i 23 d'agost.

De moment, i mentre continua la investigació sobre aquests focs, el veí segueix detingut i els Mossos «no descarten» que se li imputin nous delictes per l'autoria de més incendis.