Cinc persones van morir a Salou després de xocar frontalment el vehicle tot terreny. L'accident es va produir quan el tot terreny va intentar esquivar un vehicle aparcat l'ocupant del qual va obrir la porta de manera imprudent.

Per esquivar el vehicle aparcat, el conductor del tot terreny va donar un cop de volant i es va desplaçar abruptament al carril contrari, on va xocar frontalment contra un autocar que circulava pel seu carril. Quatre de les víctimes van morir a l'acte, i la cinquena, que va quedar atrapada entre la ferralla del vehicle, un Honda 4x4, va perdre la vida quan estava sent extreta d'entre la ferralla pels equips d'emergència.

Cap de les persones que viatjaven a l'autobús de línia regular, el nombre de les quals no havia estat precisada a l'hora de tancar aquesta edició, va resultar ferida. Fins al lloc de l'accident, en una zona de l'antiga carretera de la costa que uneix Salou amb la Pineda -que forma part del municipi de Vilaseca- es van desplaçar unitats de policia local, Mossos d'Esquadra i serveis d'emergència mèdica.