Un grup de manters ha provocat aquest dimecres danys als accessos al Metro a plaça Catalunya en un enfrontament amb la Guàrdia Urbana, segons han confirmat fonts del cos policial i del transport públic. Els fets han tingut lloc entre les tres i dos quarts de quatre de la tarda, quan un manter ha intentat entrar sense pagar al metro, ha explicat la policia.

Un vigilant de seguretat l'ha aturat i s'ha produït un primer altercat. Aleshores s'ha demanat la intervenció de la Guàrdia Urbana, que ha arribat a l'hora que altres manters. Hi ha hagut un segon enfrontament en què s'han produït els danys a les portes lliscants que donen accés al Metro.

Els fets han tingut lloc al vestíbul de la línia 3, que està orientat cap a la Rambla. Fonts de TMB han informat que després de l'enfrontament els manters han sortit per un altre accés de plaça Catalunya, corresponent a la línia L1.

Pel que fa a l'incident, des de l'Ajuntament de Barcelona s'explica que ha acabat sense ferits, i que s'ha denunciat un dels participants per amenaces i danys.