Els habitants de Montcada i Reixac van tornar a mostrar la seva consternació després de l'últim atropellament a l'estació de Montcada-Bifurcació d'un jove de 20 anys que es troba en estat greu. Els fets es van produir dimecres a la nit quan un tren estava arribant a l'estació procedent de Vic i, segons els testimonis, el jove va intentar obrir una porta d'un vagó del tren i va caure al forat entre l'andana i el comboi, que estava encara en marxa.

Segons va explicar en la concentració l'alcaldessa de Montcada i Reixac, Laura Campos, la víctima es troba ingressada en estat greu a l'hospital Parc Taulí de Sabadell i podria perdre una de les cames com a conseqüència de l'atropellament.

Desenes de persones es van concentrar a la cruïlla del soterrament de Montcada per mostrar el seu suport al jove i a la seva família i reivindicar a Renfe i Adif que impulsin mesures de seguretat i d'accessibilitat a les estacions i vies de la població. «És necessari millorar totes les estacions de Montcada», va explicar Campos.