Els Mossos d'Esquadra han detingut a Barcelona una dona que la matinada d'aquest dilluns ha mossegat a la cama i ha donat puntades de peu a un agent del cos, han explicat fonts del cos policial a Europa Press.

Durant l'agressió, la dona, que tenia signes d'haver begut, va insultar els policies amb crits com 'fills de puta', 'vergonya de policia', 'feu fàstic' i 'viva España', han indicat fonts coneixedores del cas.

Els fets han passat cap a les 3 de la matinada d'aquest dilluns al carrer Mallorca, quan els Mossos van ser alertats per diversos testimonis que s'estava produint una baralla entre una parella al mig del carrer, segons explica la policia catalana.

En personar-se al lloc una patrulla, van observar que tots dos tenien signes d'haver begut i que ella estava enmig de la calçada, i ell intentava convèncer-la que tornés a la vorera davant el risc d'atropellament.

Els agents van intentar intervenir entre ells perquè deixessin de barallar-se i en aquest moment ella va començar a increpar-los, donar-los cops de peu i va arribar a mossegar a la cama a un d'ells, de manera que finalment va ser detinguda per atemptat a l'autoritat.