Els Mossos d'Esquadra van detenir el 28 d'octubre un home de 45 anys que va conduir borratxo i de forma temerària per la C-32 i la C-246 fins a provocar un accident greu al terme municipal de Sitges (Garraf), en què no hi va haver víctimes. La policia catalana va detallar en un comunicat que tot va començar cap a les nou del matí del mateix dia, quan l'arrestat, de nacionalitat espanyola, va ignorar les indicacions perquè s'atutés d'una patrulla que li volia notificar una infracció de trànsit que havia comès poc abans al punt quilomètric 50 de la C-32, en sentit Tarragona.

El conductor del turisme va ignorar els repetits senyals dels agents perquè aturés el vehicle i va fugir a gran velocitat, avançant la resta de vehicles en línia contínua i posant en perill els usuaris que circulaven en sentit contrari. Finalment, el conductor va perdre el control del vehicle en intentar fer un gir a velocitat excessiva i va topar amb dos pals de fusta de la vorera de la C-246 al terme municipal de Sitges.

Com a resultat de l'impacte, el turisme va quedar totalment danyat i els agents van detenir el conductor per conducció temerària. En un primer moment, l'home es va resistir a l'acció policial i, posteriorment, va donar positiu en la prova d'alcoholèmia, amb una taxa de 0,56 mg/l, més del doble de la taxa permesa, que és 0,25 mg/l. Al conductor l'acusen de delictes contra la seguretat del trànsit en conduir sota els efectes de l'alcohol, conducció temerària, desobediència i resistència.