Els Mossos d'Esquadra van detenir tres persones en una operació que ha permès desarticular un grup acusat de robar en una vintena de domicilis del Vallès Oriental, el Moianès i la Selva, als quals accedien forçant les finestres. Els tres detinguts, dos homes i una dona, van ser arrestats el passat 31 d'octubre a Badalona, on resideixen, mentre conduïen el seu vehicle.

En un escorcoll de l'esmentat vehicle, els agents van trobar objectes robats aquell mateix matí en una casa de la Garriga, mentre que, posteriorment, en l'escorcoll que es va practicar al seu domicili, van trobar 120 rellotges, petits electrodomèstics, perfums i joies, tots suposadament sostrets en dies anteriors.

El grup, del qual els Mossos d'Esquadra busquen encara un quart integrant, accedia als domicilis forçant l'entrada amb algun objecte i, una vegada a dins, s'emportaven objectes electrònics, joies, diners i tot el que fos fàcil de transportar i de vendre al mercat il·lícit.

Descripció de testimonis

Els detinguts van poder ser identificats arran de les descripcions que van oferir alguns testimonis i, després de la investigació de la policia, se'ls relaciona amb 19 robatoris continuats comesos a domicilis des de setembre d'aquest any.

Dos dels detinguts van ingressar a la presó després de passar a disposició judicial, mentre que la detinguda va quedar en llibertat amb càrrecs.