Els Mossos d'Esquadra han detingut a Martorell un jove de 19 anys que anava encaputxat per ocultar la seva identitat quan atracava amb un ganivet de cuina les seves víctimes. La detenció es va produir dilluns gràcies a la descripció de les víctimes, després de cometre dos robatoris amb violència i intimidació a Martorell. La investigació es va iniciar el dia anterior, quan els agents van rebre l'avís que s'hauria produït un robatori amb violència i intimidació a l'interior d'un bar del municipi. Un home, amb la cara tapada i un ganivet de cuina a la mà, havia amenaçat la treballadora del bar amb extrema violència i va arribar a colpejar-la a l'estómac i a l'esquena, abans d'endur-se els diners de la caixa enregistradora.

L'endemà es va perpetrar un segon atracament amb arma blanca a l'interior d'un hotel, també a Martorell. L'autor dels fets, un home amb les mateixes característiques que l'atracador del dia anterior, també amb la cara tapada i amb un ganivet a la mà, havia accedit a l'interior de l'hotel i havia intimidat a diversos clients. Dos agents que es trobaven per la zona del Pont del Diable van localitzar un jove que coincidia plenament amb la descripció facilitada per les víctimes. Encara que el noi va intentar fugir, els agents van detenir-lo i identificar-lo, i durant l'escorcoll li van trobar un tapaboques en una de les butxaques dels pantalons, mentre que l'arma blanca utilitzada durant el robatori va ser trobada en una zona de matolls pròxima a l'hotel.

L'arrestat va passar a disposició judicial acusat d'almenys dos delictes de robatori amb violència i intimidació i el jutge en funcions de guàrdia en va decretar la llibertat amb càrrecs.