Un jove francès de 20 anys va morir aquest dissabte a la matinada en caure accidentalment des d'un balcó al carrer Mossèn Vall de Manresa, segons han confirmat a aquest diari fonts policials. El noi, que estudiava Fisioteràpia a la FUB, es va precipitar des d'un segon pis.

Els fets van tenir lloc a la 1 de la matinada, en un domicili situat al carrer Mossèn Vall, que està llogat a estudiants. Aquella nit, segons els veïns, el noi havia sopat a l'habitatge amb altres amics i, en el moment dels fets, els joves es trobaven al balcó.

En un moment determinat, per causes que es desconeixen, el noi francès va caure accidentalment del balcó i es va precipitar al buit. El jove va impactar primerament contra una furgoneta aparcada i, finalment, va caure a la vorera.

Fins a l'indret dels fets s'hi van traslladar diverses dotacions dels Mossos, de la Policia Local i del SEM, el personal de la qual va confirmar la mort de la víctima. El seu cadàver va ser traslladat als dipòsits judicials de la Ciutat de la Justícia, on continua aquest dilluns, a l'espera que la família iniciï els tràmits de repatriació.

El jove feia pocs mesos que vivia a Manresa i estudiava el primer curs de Fisioteràpia a la FUB. La notícia ha causat una notable consternació aquest dilluns al centre, quan s'han reprès les classes després del cap de setmana.