L'agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona Rosa P. a la presó des de maig acusada d'haver assassinat al costat d'un company a qui era llavors la seva parella, membre també de la policia local, ha estat novament imputada per ordir l'assassinat del seu exmarit des de la presó. Segons van confirmarfonts dels Mossos d'Esquadra, l'exmarit, qui forma part del cos de la policia catalana, va presentar una denúncia el mes de juliol passat al sospitar que l'agent pretenia atemptar contra la seva vida, cosa que va donar peu a una nova investigació del jutjat d'instrucció número 2 del Vendrell i l'àrea d'investigació dels Mossos a la regió metropolitana sud.

El delicte del qual se l'acusa ara s'hauria gestat a la presó de Wad Ras, on Rosa P. va ingressar el 16 de maig del 2016, i en la qual hauria manifestat explícitament i repetidament a altres recluses el desig de contractar un sicari perquè assassinés el seu exmarit, al qual deia odiar per dificultar les visites de les seves dues filles amb els avis materns, segons va avançar ahir La Vanguardia.

Un funcionari de la presó que va tenir coneixement dels plans la dona, es va posar en contacte amb l'exmarit, al qual va advertir de les intencions de l'agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona. L'agent dels Mossos i pare de les filles de l'acusada va interposar una denúncia contra ella en vista del presumpte intent d'atemptar contra ell, i se li van proporcionar mesures de seguretat que són les habituals en casos similars.