L'home que va morir la matinada d'ahir a Sabadell en precipitar-se al carrer des del terrat d'un edifici de deu plantes tenia des de novembre una ordre d'allunyament de la seva exparella, que residia en un dels pisos de l'immoble, segons van informar ahir els Mossos d'Esquadra.

L'home, de 38 anys d'edat, hauria intentat entrar ahir a la nit pel balcó de la casa de la dona, després d'intentar comunicar-se amb ella a través de l'intèrfon.

Va ser un altre veí qui suposadament li hauria obert la porta, pujant després fins al terrat, des d'on hauria intentat accedir al balcó de la seva exparella per la façana de l'immoble.

Els Mossos d'Esquadra investiguen ara les circumstàncies de la caiguda de l'home, ocorreguda al voltant de les 00.30 hores, possiblement en relliscar des de dalt de l'immoble, ubicat en el número 11 del carrer d'Aprestadors, del barri d'Espronceda de la capital del Vallès Occidental.

Ordres anteriors

Encara que l'home mort portava un temps residint en un altre lloc, alguns veïns de l'exparella van explicar ahir als periodistes que les baralles entre tots dos eren freqüents i que el mort ja hauria incomplert l'ordre d'allunyament altres vegades.

Davant de la porta d'entrada de l'edifici de l'exparella, van aparèixer al llarg d'ahir alguns rams de flors, una fotografia de l'home i fins i tot una dedicatòria en el seu record.