La primera edició de la Ciutat dels Somnis -el renovat Saló de la Infància- va tancar les seves portes amb uns 25.000 visitants. El certamen s'acomiada fins a l'any vinent superant les expectatives inicials i amb una molt bona resposta del públic pel seu canvi de format, més orientat a apropar als més petits el món de les professions a través del joc. Les activitats relacionades amb l'esport, la ciència, la tecnologia, l'art, l'arquitectura, la cuina i el periodisme han estat algunes de les més sol·licitades. «El nou model de certamen ha tingut molt bona acollida gràcies a la qualitat de les activitats, ja que a través del joc els nens i nenes han pogut descobrir què volen ser de grans i aprendre nous coneixements i valors», va assenyalar la directora de la Ciutat dels Somnis, Roser Soley.

«Aquesta resposta positiva del públic ens anima a seguir treballant en aquesta línia i continuar evolucionant en aquest format de cara a la propera edició», va continuar Soley.

Durant quatre dies, la Ciutat dels Somnis ha omplert el palau 1 del recinte de Montjuïc d'esport, espectacles, manualitats, experiments i concursos.