El portaveu del moviment Tabàrnia, Jaume Vives, va anunciar que el diumenge 25 de febrer a les 12 hores se celebrarà una manifestació a Barcelona amb una ofrena floral a Rafael Casanova, a qui ha definit com un «compatriota espanyol» que els nacionalistes han tractat d'«arrabassar» als catalans no independentistes.

Segons va explicar Vives, els nacionalistes suprimeixen del manifest de Casanova la frase «per la llibertat de tot Espanya i per la llibertat del Rei» per atribuir la seva figura a la causa independentista. El «president en l'exili» de Tabàrnia, el còmic Albert Boadella, va afirmar que el nacionalisme català va ser «molt condescendent» amb el terrorisme etarra perquè subjeia «una idea subliminal» que tenia el seu exèrcit «a 600 quilòmetres» de Catalunya.

Agraïment irònic a Piqué

Vives, va agrair irònicament les paraules del jugador del FC Barcelona Gerard Piqué, en les quals es va referir a l'Espanyol com un equip «de Tabàrnia», per reconèixer-la i situar-la «al nivell de les grans potències mundials».