Jordi Montull, mà dreta de Fèlix Millet al Palau de la Música Catalana i que va ser condemnat a set anys i mig de presó pel saqueig que va portar a terme de l'entitat musical, va quedar en llibertat provisional després d'ingressar la fiança de 100.000 euros decretada per un tribunal. Segons va informar el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) en un comunicat, la representació de Montull va fer efectiva a darrera hora del matí la fiança que li va ser imposada per l'Audiència de Barcelona.

«Una vegada que s'ha verificat l'ingrés, la sala ha procedit a dictar acta de llibertat provisional», va detallar el Superior de Justícia de Catalunya, una decisió que va traslladar de forma immediata a la presó, que la va fer efectiva a darrera hora del dia.

En relació al condemnat a nou anys i vuit mesos de presó Fèlix Millet, al qual l'Audiència va imposar una fiança de 400.000 euros, a l'hora de tancar aquesta edició no s'havia fer referència a que s'hagués dipositat cap quantitat econòmica.

Sentència al gener

La sentència contra tots dos dirigents de l'entitat musical es va dictar al mes de gener, vuit anys i mig després que els Mossos d'Esquadra irrompessin per primera vegada al Palau de la Música i després d'un judici que va durar quatre mesos i mig amb 16 acusats i una cinquantena de sessions.