Un devessall de fons de pensions gestionats per CaixaBank ha protagonitzat els trasllats de seus socials d'aquest dijous 1 de març. Segons consta en el Butlletí Oficial del Registre Mercantil (Borme), són gairebé 150 les entitats que han mudat el seu domicili de l'avinguda Diagonal de Barcelona al número 37 del passeig de Recoletos, a Madrid.

Alguns d'aquests fons pertanyen a 3M, Aigües de Barcelona, Torraspapel, Carburos Metálicos, Grupo Total en España, OMY International, Midat Cyclops, Ahorro Navarra, Florplant, Grupo Barclays en España, Sanofi-Aventis, Alfa i Servirenta, entre altres.

També s'ha registrat el trasllat de seu de CaixaBank Asset Management, que es muda des de la mateixa direcció al número 51 del Passeig de la Castellana (Madrid). La gestora d'actius de l'entitat compta amb més de 160 empleats, més de 50.000 milions d'euros sota gestió i la quota de mercat més gran en fons d'inversió a Espanya, amb un 16,7%.

Una altra important sortida de Catalunya que s'ha fet oficial aquest dijous ha estat la d'Omnicom Media Group, la divisió per a mitjans del gegant global de publicitat, màrqueting i comunicacions corporatives Omnicom Group, que brinda serveis a més de 5.000 clients en més de 100 països. La seva facturació anual supera els 388 milions d'euros i la seva plantilla està formada per més de 116 professionals.

Es muda de l'avinguda Diagonal de Barcelona al carrer Mesena de Madrid. Entre altres companyies, també ha canviat el seu domicili social de Vilamalla a Irun (Guipúscoa) el transportista de mercaderies Olano Catalunya.