Els Mossos d'Esquadra i la Conselleria d'Agricultura de la Generalitat estan investigant el propietari d'un ramat d'ovelles i cabres de Lliçà d'Amunt per un presumpte delicte de maltractament animal, contra la salut pública i contra els recursos naturals. La Conselleria va explicar que el 6 de març van intervenir el ramat després que fa temps localitzessin ovelles mortes al voltant de la granja i constatessin que els cadàvers no s'estaven gestionant de manera adequada.

Malgrat les sancions administratives, el propietari continuava gestionant el ramat amb descuit i la Conselleria d'Agricultura va denunciar els fets a la Fiscalia, per la qual cosa el jutjat d'instrucció va autoritzar el comís de tot el ramat.

El 6 de març es va executar l'ordre judicial i es van retirar de la granja un total de 702 animals -567 ovelles, 80 bens, 50 cabres, 2 ponis i tres gossos- i dins de les instal·lacions es van localitzar 40 cadàvers d'ovelles i cabres en diferents estats de descomposició que convivien amb la resta del ramat. També hi havia un gran nombre de cadàvers enterrats entre els purins.