Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir un home per, presumptament, haver matat la seva sogra en un comerç del centre de Sabadell. Segons fonts policials, sogra (72 anys) i gendre (43 anys) es van embrancar en una baralla per motius de caràcter familiar en la qual, segons sembla, l'home va clavar diverses punyalades amb una arma blanca a la dona.

La dona va morir al mateix establiment, dedicat a la venda de perfums. La policia va detenir el suposat autor dels fets davant mateix de l'establiment i se'l van endur emmanillat. L'home és el propietari d'aquest establiment, que havia obert feia sis mesos.

Els botiguers de la zona van assegurar que no havien sentit ni vist res estrany entre l'agressor i la víctima. L'Ajuntament de Sabadell ha convocat, a les dotze del migdia d'avui, un minut de silenci en un gest de condemna de l'assassinat. El consistori va expressar el seu rebuig «de qualsevol forma de violència, sigui de caràcter patriarcal, masclista, domèstica, sexual, familiar o tota aquella de caràcter discriminatori o d'intolerància».