Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per un presumpte abús sexual a una menor a l'escola Maristes Anna Ravell de Barcelona. La policia va tenir constància del cas després de rebre una denúncia d'uns pares per suposats tocaments a la seva filla per part d'un professor del centre.

Aquest ha estat apartat cautelarment de les seves funcions com a docent fins que no s'aclareixin els fets . El director de la fundació del centre, Llorenç Claramunt, ha explicat que ha posat els fets en coneixement a la Fiscalia, dels Mossos d'Esquadra, del departament d'Educació, del Consorci d'Educació de Barcelona i de la Direcció General d'Atenció a la Infància i l'Adolescència (DGAIA) de la Generalitat. A més, també ha informat la comunitat educativa de l'escola: claustre, Consell Escolar, AMPA, comitè d'empresa i famílies.

A través del comunicat, la fundació ha subratllat que des del 2011 els Maristes estan «desenvolupant i implementant un protocol de prevenció i de protecció dels infants en totes les escoles, des d'Educació Infantil fins a Batxillerat i també a les obres socials».