El veí de Sabadell que els Mossos d'Esquadra van detenir el passar 5 d'abril com a presumpte autor de la mort de la seva sogra de 72 anys ha aparegut sense vida a la presó de Brians 1 on estava ingressat de forma preventiva. L'home de 43 anys, s'hauria suïcidat l'interior del recinte penitenciari, segons han apuntat fonts properes a la investigació.

Els fets van tenir lloc en un establiment comercial del cèntric carrer Gràcia de la capital vallesana que ell mateix regentava. Per causes que encara es desconeixen l'home hauria atacat la dona amb una arma blanca dintre de l'establiment que està dedicat a la venda de fragàncies i aquesta hauria mort a causa de les ferides. La policia va arrestar l'agressor al lloc dels fets i el jutge en va decretar l'ingrés al centre penitenciari.

El presumpte homicida havia obert la botiga feia prop d'un any. Fonts properes a la família han indicat que tenia un negoci similar a la Ronda Zamenof del municipi, i va decidir traslladar-lo al centre de Sabadell després de tenir algunes diferències amb els seus sogres.