La magistrada de l'Audiència Nacional Carmen Lamela ha denegat per tercera vegada l'excarceració de l'expresident del Barça Sandro Rosell, empresonat a Soto del Real des de finals de maig de l'any passat. Lamela considera que hi ha prou indicis per acusar Rosell i Joan Besolí de pertinença a organització criminal i blanqueig de capitals per un contracte fraudulent amb la Confederació Brasilera de Futbol (CBF), que hi ha risc de fuga perquè té béns i fons a l'estranger i contactes a Dubai o Tailàndia, i risc de reiteració delictiva perquè manté un entramat societari a Hong Kong.

En una nova interlocutòria, la magistrada explica que la CBF potser no té caràcter públic però sí un «evident interès públic». També considera que aquesta entitat sí que hauria deixat de guanyar diners amb el contracte del 2006 amb l'empresa de Rosell, ISE, ja que Rosell i Besolí es van embutxacar gran quantitat dels fons. A més a més, recorda que encara s'està pendent que les autoritats brasileres confirmin si investiguen per fets similars l'expresident de la CBF Ricardo Teixeira.

La magistrada també afirma, contradient les defenses, que no cal demostrar un delicte previ al de blanqueig de capitals per condemnar per aquest segon delicte. Sobre el risc de fugida,explica que Besolí té tot el seu patrimoni fora de l'estat i és andorrà, recordant que aquest país no extradeix els seus ciutadans. De Rosell diu que podria tenir influèncis per viure a Tailàndia o Dubai, a més de facilitat per viatjar i viure temporalment a llocs de tot el món, posseint «una gran fortuna, comptes, béns i negocis fora d'Espanya». Rosell continuarà a la presó tot i haver ofert pagar una fiança de 400.000 euros.