El Ministeri de Foment ha adjudicat la redacció de l'estudi informatiu pel desdoblament de la N-260 des de Figueres a Llançà. Es tracta d'un tram de 25 quilòmetres amb un intens trànsit, sobretot durant l'estiu. El pressupost d'adjudicació és de 528.592,91 euros.

El desdoblament serà des de la sortida de Figueres, allà on se situï el nou traçat de la N-II fins a l'entrada de Llançà. Per aquest motiu l'estudi s'ha de coordinar amb el "Projecte de Construcció de l'Autovia del Nord-est A2, Barcelona-Frontera amb França. Tram Garrigàs-Pont de Molins". En aquest punt hi hauria un enllaç cap a la N-260. A partir d'aquí hi hauria una calçada desdoblada fins a l'entrada de Llançà. En el tram urbà ja estan en marxa els tràmits per un projecte de millora a la travessia.

En l'estudi informatiu que s'ha adjudicat a la Unió Emporal d'Empreses (UTE) integrada per Apia XXI i Geoplank, es valoraran quines són les alternatives més viables per a l'ampliació de la carretera incloent-hi la de mantenir la calçada actual. A banda de preveure una millora complint la normativa per aquest tipus de carreteres amb condicions com que estigui a 50 metres dels habitatges, s'estudiarà el trànsit actual i el que pugui tenir en un futur la via. L'objectiu és millorar la seguretat i la fluïdesa del trànsit rodat.