L'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha rebutjat finalment la subvenció de 180.000 euros que la Generalitat havia concedit per la rehabilitació de la vorera que hi ha a la Volta de l'Ametller. El grup de Convergència i Unió, a l'oposició, va criticar aquest fet especialment perquè considera que l'equip de govern no ha fet res durant el darrer any per intentar tirar endavant aquest projecte.

L'abril del 2007, l'Ajuntament ganxó va aprovar per unanimitat el segon projecte d'urbanització que consistia en un passeig, en comptes de l'arranjament de la vorera de la Volta de l'Ametller que s'havia previst inicialment. El primer pujava 364.000 euros i el segon 548.000, però la subvenció era la mateixa. El juny de 2007, el Departament de Medi Ambient va desestimar el projecte.

Així, el regidor de CiU, Víctor Pascual, va posar en dubte la feina que havia fet l'equip de govern fins dijous per intentar adaptar el projecte.

El regidor d'Urbanisme, Joan Vicente, va respondre que sí que s'havia treballat per arreglar el projecte però que després de dues pròrrogues i que Medi Ambient els comuniqués que hi havia una nova convocatòria de subvencions van prendre la decisió de rebutjar la concedida. I va afegir que el cost del segon projecte representava una despesa considerable ja que el primer costava als comptes municipals 184.000 euros, mentre que el segon s'incrementava fins a 368.000, segons el regidor d'Urbanisme.